Καλημέρες!!!! Σήμερα η ανάρτηση είναι στα Ελληνικά και ο λόγος είναι απλός: Πίνουμε καφεδάκι παρεούλα!!!!!

Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φιλενάδα μου τη Ζήνα από το EfzinCreations που με αφήνει να σας φιλοξενήσω σήμερα! Παρόλο που θα έπρεπε να είναι μια φωτεινή ανοιξιάτικη μέρα για να εμπνευστείτε και να απαντήσετε στην ερώτησή μου, η άνοιξη δεν λέει να μείνει ήρεμη! Είναι αυτό που άκουσα το πρωί στο ραδιόφωνο: Θα'ναι σαν να μπαινοβγαίνει η άνοιξη! Κουράγιο λοιπόν, οπλιστείτε με καφέδες, τσάγια και χυμούς και ανοίξτε μου την καρδιά σας!

Θα ήθελα να συνοψισω τους κανόνες ή μάλλον τα τιπς:

- Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παρτάκι για κουβέντα και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμα  και αν δεν είναι blogger. Απλά χρησιμοποίησε ένα άλλο social link που θα ήθελες να μοιραστείς μαζι μας.

- Παρακάλω θα θέλαμε να δούμε το σχόλιο σου στη σημερινή ερώτηση. Άλλωστε το σημαντικό στο πάρτυ αυτό είναι να συζητήσουμε και όχι απλά να αφήσουμε ενα λινκ.

- Μπορούμε να σχολιάζουμε τις ιστορίες των υπολοίπων...είναι κουτσομπολίστικο πάρτυ αυτό, θυμάσαι;

- Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους άλλους. Όμως θα ήταν ευχάριστο να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα blogs...και ποιος ξέρει...μπορεί να βρούμε κάτι να μας αρέσει!

- Εαν θέλεις να φιλοξενήσεις τον καφε στο "σπιτι" σου, απλά στείλε ενα email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Και για να δουμε την ερωτηση.....

 

 

 



An InLinkz Link-up

 


Μουτς!
Akamatra