Μπορεί να μην προλάβαμε να το εκδώσουμε τον Νοέμβριο, όμως το χειμωνιάτικο τεύχος του C2 magazine για το 2019 είναι γεγονός! Κάθε χρόνο αυτό το τεύχος, το γιορτινό των Χριστουγέννων, είναι το πιο αγαπημένο μου! Έχει σίγουρα λίγη περισσότερη λάμψη και μαγεία από τα άλλα, τα οποία τα αγαπώ επίσης, αλλά αυτό, ένα τσικ παραπάνω! Αυτή τη φορά, και για ακόμα μία φορά, η έμπνευσή μου, για το δικό μου άρθρο, είναι από τις γάτες! Αν ανοίξεις το τεύχος λοιπόν θα βρεις την Χάνα τη γατούλα, ένα εύκολο πατρόν για βελονάκι!

hana gatoula patron belonaki

Χάνα η γατούλα - Πατρόν για βελονάκι

Η Χάνα η γατούλα έχει μία εξαιρετική προσωπικότητα! Είναι πολύ καθαρή, τακτική και δεν κάνει ζαβολιές! Της αρέσουν τα ψαράκια και οι λιχουδιές και τρελαίνεται να κυνηγάει μύγες και πεταλούδες!

Το νήμα που χρησιμοποιήσα μου δίνει την αίσθηση ότι είναι παιδική ζωγραφιά και για αυτό το λόγο, έραψα το ένα αυτί της Χάνας στραβά. Ήθελα να έχει κάτι από την παιδική αθωότητα και τσαχπινιά! 

Δεν θα βρεις όμως μόνο αυτό! Θα βρεις και ένα ακόμα υπέροχο πατρόν για βελονάκι από την αγαπημένη Βιβίκα του WanderingDeer. Ένας υπέροχος χιονάνθρωπος με κόκκινο κασκόλ που γίνεται ένα εξίσου υπέροχο στολίδι για το δέντρο!

snowman 1

Χάνα η γατούλα - Πατρόν για βελονάκι

Για να γλυκαθείς και να γλυκάνεις, σου έχουμε ετοιμάσει συνταγή για μαρεγκάκια Χριστουγεννιάτικα!

Και για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το παιδί σου, έχουμε ιδέες για χειροποίητα στολίδια από φέτες κορμού δέντρου και ζωγραφική!

Στο γιορτινό τεύχος θα βρεις επίσης παλιές και αγαπημένες αναρτήσεις μας για να εμπνευστείς και να πάρεις ιδέες!

Κάνε κλικ εδώ για να το διαβάσεις και πάτα και το share για να το διαβάσουν και οι φίλοι σου!