Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, εκτός από την αγκαλιά σου γεμίζει και η μνήμη του τηλεφώνου σου από τις φωτογραφίες των παιδιών σου. Πάω στοίχημα ότι αν γινόταν μία έρευνα για το πόσοι γονείς έχουν ως background στο κινητό τους μία φωτογραφία των παιδιών τους, το ποσοστό θα ήταν εξαιρετικά μεγάλο! Και γιατί να μην είναι άλλωστε; Έχεις το έξυπνο μαραφέτι στο χέρι σου όλη τη μέρα, γιατί να μην βλέπεις τα φατσάκια τους κάθε φορά που το ανοίγεις; Έχεις λοιπόν ακόμα ένα ρόλο ως γονιός, ακόμα και αν δεν το είχες σκεφτεί ποτέ πριν: είσαι ο φωτογράφος τους και η Snap the moment είναι η καλύτερη βοηθός σου!

Ειδικά όταν είναι ακόμα μωράκια - προφανώς επειδή δεν έχουν και άλλη επιλογή χε χε - οι φωτογραφίες είναι καθημερινό φαινόμενο. Δύο μαμάδες από την Πολωνία, σκέφτηκαν ότι θα ήταν ωραίο να μπορούν να αποθανατίσουν όλα τα ορόσημα των παιδιών τους καθώς μεγαλώνουν και να τα μοιράζονται με την οικογένεια τους και τους φίλους τους. Δημιούργησαν έτσι την εταιρεία Snap the moment η οποία κατασκευάζει κουβερτούλες και αξεσουάρ για χαριτωμένες φωτογραφίες.

 snap photo cards

Έχουν φτιάξει ένα υπέροχο σετ από κάρτες με όλες τις σημαντικές ετικέτες ηλικίας και δείκτες ανάπτυξης, που σας βοηθούν να κρατήσετε για πάντα σημαντικά στιγμιότυπα από τα πρώτα χρόνια του μωρού σας.

Στο πίσω μέρος της κάθε κάρτας υπάρχει χώρος για να σημειώσετε τις μικρές οικογενειακές σας ιστορίες από την χρονική στιγμή της κάθε φωτογραφίας.

Το όμορφο κουτάκι τους θα μείνει ως ενθύμιο ημερολόγιο για να συνοδεύει το άλμπουμ φωτογραφιών του μωρού.

dream bag olive dream 1

 Η Snap the moment έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει έναν πανέμορφο και πρωτοποριακό υπνόσακο που μεγαλώνει μαζί με το μωρό. Στο κάτω άκρο του υπάρχει ένας πολυλειτουργικός κόμπος -SuperKnot.

dream bag olive dream 2

Ανάλογα με το μέγεθος του μωρού ο κόμπος δένεται σε άλλη θέση και δίνει ελευθερία κίνησης και άνεση. Μαζί με τον υπνόσακο υπάρχει και ένα χαριτωμένο σκουφάκι.

Είναι φτιαγμένος από οργανικό βαμβάκι πιστοποιημένο με GOTS για να είναι απολύτως ασφαλές για το δέρμα του νεογέννητου μωρού.

snap the moment mint

Η εταιρεία είναι ευρέως γνωστή για την υπέροχη διπλής όψης κουβέρτα που σας βοηθά να βγάλετε τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες ορόσημα του μωρού. Στη μια πλευρά της υπάρχουν αριθμοί και λέξεις και με τη βοήθεια δύο κορδονιών επιλέγεται κάθε φορά η ηλικία του μωρού. Η άλλη πλευρά έχει όμορφα παστέλ χρώματα.

snap the moment backside

Ακόμα ένα από τα χαριτωμένα προϊόντα της είναι τα μαξιλάρια διπλής όψης. Συμπληρώνουν ιδανικά τις φωτογραφίες και γίνονται παιχνίδι για τα παιδιά. 

 snap the moment

Στην Ελλάδα τα προϊόντα της Snap the moment είναι διαθέσιμα από το αγαπημένο AliceOnBoard.